Terug

Acute hulpDe behandelprogramma’s op deze website zijn niet bedoeld voor acute hulpsituaties. Heeft u dringend hulp nodig, neem dan contact op met uw huisarts of de dienstdoende huisartsenpost.


Algemeen


E-recept is een product van E-recept en wordt onder licentie aangeboden door andere bedrijven. Daarnaast zijn de behandelingen na betaling ook voor particulieren beschikbaar. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door gekwalificeerde psychologen en psychiaters. E-recept is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.
 

CopyrightDe informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. Overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van E-recept.
 

Gebruik informatieE-recept kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site.
 

(Externe) linksDeze website bevat verwijzingen naar andere websites. Deze externe websites zijn uitsluitend ter informatie, E-recept heeft geen zeggenschap over deze websites. E-recept is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.
 

Foutmeldingen websiteOnjuiste informatie of technische storingen kunt u melden bij onze support-afdeling